ratten met rattenvanger2

 

Laatste nieuws!

Rattenvanger gevonden: Bram Ven

regisseur  Marleen van der Loo 

Welkom op de site van Rijnstad Vocaaltheater. Hier leest u wie we zijn, welke producties we hebben gedaan en welke productie we op dit moment voorbereiden. Het hart van onze vereniging is het koor, de dirigent, regisseur en de techniek- en decorploeg.


Naast musicals in theaters, treden we ook regelmatig op in kleiner verband, zoals in het Nederlands Openluchtmuseum. Ook verzorgen we besloten optredens in verzorgingshuis Vreedenhoff en voor de Stichting Vier het Leven.

Veel plezier op deze site en graag tot ziens in het theater of bij een ander zangoptreden.

De Rattenvanger van Hamelen

De Rattenvanger van Hamelen

Rijnstad Vocaaltheater brengt opnieuw een hartverwarmende musical van schrijver Chris Blackwood en componist Piers Chater Robinson. Het bekende verhaal van hebzucht en spijt: het stadje Hamelen wordt overspoeld door ratten. De burgemeester huurt een rattenvanger in, maar wil uiteindelijk niet betalen. Daarop neemt de rattenvanger alle kinderen mee de bergen in… Zien we ze ooit terug? Aan deze wervelende comedy doen naast het 40-koppig koor enkele talentvolle kinderen mee. Zij worden live begeleid door acht muzikanten. Geschikt voor alle leeftijden!

 

Steun ons en doe uw online aankopen bij bekende webwinkels via:

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Agenda 2019

De Rattenvanger van Hamelen

Nederlandse Première!

Musiater Zevenaar

26 oktober 2019, 19:30 uur

 

Stadstheater Arnhem

2 november 2019, 15:00 en 19:30 uur

 

De Lindenberg Nijmegen 

9 november 2019, 15:00 en 19:30 uur

 

Rijnstad Vocaaltheater

RijnstadVocaaltheater inhuren?

Wij treden op in voorprogramma's, festivals, bruiloften, musea, bedrijfsfeesten, braderieën en op kerstmarkten. Openbaar of besloten. Wij zorgen voor een fijne sfeer.

Door ons uitgebreide repertoire passen we overal. Interesse?
Stuur dan een e-mail naar info@rijnstadvocaaltheater.nl