Rijnstad Vocaaltheater is een vereniging met een verenigingsbestuur. 

 Bestuur2bewerkt

Dit bestuur bestaat uit (v.l.n.r.): Annelies Brouwer (secretaris), Björn Degen (penningmeester), Nicole Spee, John de Bree (oud-voorzitter), Esther Slendebroek, Kor Raaijen (voorzitter) en Willeke Walters

Alhoewel het bestuur formeel de touwtjes in handen heeft, is hij niet de enige die hier aan trekt. Wanneer maar mogelijk worden alle leden betrokken bij en uitvoerig ingelicht over belangrijke besluiten. Het bestuur heeft alle vertrouwen in de artistieke leiding en bemoeit zich in principe niet met artistieke zaken.

Taakverdeling
Natuurlijk is bij een vereniging van 50 leden altijd veel te doen en praktisch alles wordt door de leden zelf gemaakt, vertaald, ontworpen en gebouwd. Wie doet eigenlijk wat?


* Het vaste grime-team bevat twee personen, Petra Rietveld en Yvette Onnekink 

* De vertalingsclub, Annelies Brouwer en Jeroen Spee                                 

* Onze inventieve en altijd drukke decor- en bouwploeg bestaat uit Bob Scholten, John de Bree, Hans Bax, Walter Poot en Ronald Brouwer. 

* Ingeborg Kaandorp Lucie-Anne Weiss, Riki Lamers en Nathalie Giezen zijn van de kledingclub. Zij bepalen de kleding en dragen zorg voor de ontwerpen en het maken van de kostuums.

* Voor de rekwisieten zorgen Suzanne Bilous, Marja Keultjes en Sophia Hermsen.

* De website wordt up-to-date gehouden door Suzanne Bilous, Jeroen Spee en Nicole Spee.

* De lief en leed commissie bestaat uit Annelies Jansen en Marieke Reuvers. 

* De PAC (Programma Advies Commissie) wordt gevormd door Kor Raaiien, Nicole Spee, Peter Jacobs, Annelies Brouwer, Annelies Jansen, Maria Hermsen en Marieke Reuvers. Zij brengen een advies uit over te brengen repertoire bij onze verschillende optredens.

* Muziekbibliotheek wordt onderhouden door Coen Verheul.

* Riki Lamers, Jacqueline Kronenburg en Alida Mooy vormen de pr-commissie. Zij houden zich onder meer bezig met marketing van voorstellingen, social media en fondsenwerving.

* Regiecommissie voor kleine producties  Yvette Onnekink, Nicole Spee en Ingeborg Kaandorp

Sprookjes festival

44613910 1766193923479527 3253006838420996096 n

Van de Lion King tot Pocahontas en van de Kleine Zeemeermin tot Belle en het Beest: deze en vele andere sprookjes hebben we 17 oktober op het toneel van het Posttheater gebracht, tijdens het Sprookjesfestival in Arnhem. We gaven ook een voorproefje van onze grote productie van 2019: de Rattenvanger van Hamelen.

Onze Sprookjes Sing-Along was een groot succes voor iedereen die in sprookjes gelooft of nog graag wil geloven.
Ook na het laatste applaus bleef de magie nog even in de lucht hangen, met kinderen die op de foto wilden met onze sprookjesfiguren. Voor de kleine Lilly die de leukste foto had, gaan we nog een keer zingen. 

Op dezelfde dag hebben we op het jaarfeest van zorgcentrum Vreedenhoff in Arnhem weer een uitgebreid concert gegeven met een combinatie van de sprookjes en meer bekend repertoire voor de ouderen. Een dankbaar publiek!

Bewaren