Rijnstad Vocaaltheater is een vereniging met een verenigingsbestuur. 

 bestuur

Dit bestuur bestaat uit (v.l.n.r.): Nicole Spee, John de Bree (voorzitter), Willeke Walters, Esther Slendebroek, Kor Raaijen en 

Annelies Brouwer (secretaris). Penningmeester-(vacature).

Alhoewel het bestuur formeel de touwtjes in handen heeft, is hij niet de enige die hier aan trekt. Wanneer maar mogelijk worden alle leden betrokken bij en uitvoerig ingelicht over belangrijke besluiten. Het bestuur heeft alle vertrouwen in de artistieke leiding en bemoeit zich in principe niet met artistieke zaken.

Taakverdeling
Natuurlijk is bij een vereniging van 50 leden altijd veel te doen en praktisch alles wordt door de leden zelf gemaakt, vertaald, ontworpen en gebouwd. Wie doet eigenlijk wat?


* Het vaste grime-team bevat drie personen, Petra Rietveld, Yvette Onnekink en Elske Christant

* De vertalingsclub, Annelies Brouwer en Jeroen Spee                                 

* Onze inventieve en altijd drukke decor- en bouwploeg bestaat uit Bob Scholten, John de Bree, Hans Bax, Theo van Langen, Mark van Langen en Ronald Brouwer. 

* Ingeborg Kaandorp Lucie-Anne Weiss, Riki Lamers en Nathalie Giezen zijn van de kledingclub. Zij bepalen de kleding en dragen zorg voor de ontwerpen en het maken van de kostuums.

* Voor de rekwisieten zorgen Suzanne Bilous en Marja Keultjes.

* De website wordt up-to-date gehouden door Suzanne Bilous, Jeroen Spee en Nicole Spee.

* De lief en leed commissie bestaat uit Gerry van Langen en Lenie van Bruggen. 

* De PAC (Programma Advies Commissie) wordt gevormd door Kor Raaiien, Nicole Spee, Peter Jacobs, Annelies Brouwer, Annelies Jansen, Maria Hermsen en Marieke Reuvers. Zij brengen een advies uit over te brengen repertoire bij onze verschillende optredens.

* Muziekbibliotheek wordt onderhouden door Coen Verheul.

* Riki Lamers en Jacqueline Kronenburg vormen de pr-commissie. Zij houden zich onder meer bezig met marketing van voorstellingen, social media en fondsenwerving.

* Regiecommissie voor kleine producties Nicole Spee, Yvette Onnekink, Ingeborg Kaandorp

Passie

 

IMG 20170501 WA00041

 

Rijnstad zingt met 'Passie'
 
Op zondag 25 maart - Palmpasen - geeft Rijnstad Vocaaltheater een matineevoorstelling in het Posttheater in Arnhem, met de toepasselijke titel 'Passie'. 
Kom in de sfeer van Pasen met een uitgebreide medley van Jesus Christ Superstar en klassiekers als Pie Jesu,Stabat Mater en Lacrimosa. Maar het gaat ook om de meer wereldlijke passie, de liefde! Geniet van de prachtige koorstukken van bijvoorbeeld Beauty and the Beast en West Side Story en solo's en duetten die helemaal in het thema passen. Een mooi uitje voor de zondagmiddag, voor jong en oud. Aanvang 15.00 uur. Entree: 17,50, inclusief drankje. Bestel je tickets snel bij het Posttheater. 
Klik hier voor kaarten.

Bewaren