Groepsfoto
Foto door Jan Groot

Welkom op de site van Rijnstad Vocaaltheater. Hier leest u wie we zijn, welke producties we hebben gedaan en welke productie we op dit moment voorbereiden. Het hart van onze vereniging is het koor, de dirigent, regisseur en de techniek- en decorploeg.


Naast musicals in theaters, treden we ook regelmatig op in kleiner verband, zoals in het Nederlands Openluchtmuseum. Ook verzorgen we besloten optredens in verzorgingshuis Vreedenhoff en voor de Stichting Vier het Leven.


Veel plezier op deze site en graag tot ziens in het theater of bij een ander zangoptreden.

 

Rijnstad Vocaaltheater inhuren?

Wij treden op in voorprogramma's, festivals, bruiloften, musea, bedrijfsfeesten, braderieën en op kerstmarkten. Openbaar of besloten. Wij zorgen voor een fijne sfeer.

Door ons uitgebreide repertoire passen we overal. Interesse?
Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afscheid van onze dirigent

dirigentIn september 2020 hebben we na 13 jaar afscheid genomen van Caspar van der Vinne als onze dirigent. Met dankbaarheid voor al zijn werk kijken we terug op een mooie afscheidsavond, voor meer informatie klik hier

Steun ons en doe uw online aankopen bij bekende webwinkels via:

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Agenda 2020/2021

16 mei 2021
Matineevoorstelling in Posttheater Arnhem
Het belooft nu al een prachtige voorstelling te worden, met oude en nieuwe melodieën. Wanneer er meer te vertellen is over de inhoud én hoe u kaarten kunt bestellen, leest u het hier!


Houd voor meer optredens naast deze pagina ook onze facebook in de gaten.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws