IMG 0808

Rijnstad Vocaaltheater brengt opnieuw een hartverwarmende musical van schrijver Chris Blackwood en componist Piers Chater Robinson van IT&M Shows.

Het bekende verhaal van hebzucht en spijt: het stadje Hamelen wordt overspoeld door ratten. De burgemeester huurt een rattenvanger in, maar wil uiteindelijk niet betalen. Daarop neemt de rattenvanger alle kinderen mee de bergen in…
Zien we ze ooit terug?

Aan deze wervelende comedy doen naast het 40-koppig koor enkele talentvolle kinderen mee. Het geheel wordt live begeleid door een orkest. Geschikt voor alle leeftijden!

 

De voorstelling wordt vijf keer gespeeld in het najaar van 2019; de kaartverkoop is inmiddels gestart. Op zaterdag 26 oktober een avondvoorstelling in Musiater Zevenaar, dan op zaterdag 2 november 's middags de voor première en 's avonds de gala première in Stadstheater Arnhem en tot slot op zaterdag 9 november een middag- en avondvoorstelling in theater De Lindenberg Nijmegen. 

We stellen je graag voor aan de cast en het combo, nodigen je hartelijk uit om onze vlogs te kijken en hopen je uiteraard dit najaar te zien bij een van onze voorstellingen.

Zie hiernaast voor links naar de theaters waar je tickets kan bestellen. Wacht niet te lang: de belangstelling is groot!

 

 

 
Ontvang 2,50 korting op de voorstellingen in Arnhem en Nijmegen
als je je nu op de nieuwsbrief van Rijnstad Vocaaltheater abonneert! 
 

 

 

Koop hier je tickets voor de Rattenvanger van Hamelen!


Musiater Zevenaar

26 oktober 2019, 19:30 uur. 
Bestel je tickets hier.

Stadstheater Arnhem

2 november 2019, 15:00 uur. 
Bestel je tickets hier.

2 november 2019, 19:30 uur. 
Bestel je tickets hier.

De Lindenberg Nijmegen 

9 november 2019, 15:00 uur. 
Bestel je tickets hier.

9 november 2019, 19:30 uur. 
Bestel je tickets hier.