Peter SchoenakerSinds september 2020 is de dirigent van Rijnstad Vocaaltheater de in Achterveld wonende Peter Schoenaker. 
Peter heeft zang gestudeerd aan het conservatorium in Amsterdam, is operazanger (bariton) en leidt diverse koren in het land.

In het voorjaar van 2020 startte de selectieprocedure in onze zoektocht naar een nieuwe dirigent en na een proefdirectie in september koos het koor met grote meerderheid van stemmen voor Peter als de nieuwe man voor het koor. We hielden een kennismakingsperiode van een aantal weken aan en, hoewel deze periode door de corona heel anders ging dan we voor ogen hadden, we kunnen na afloop van deze kennismaking over en weer zeggen dat we graag met elkaar verder gaan!


Caspar van der Vinne Na een periode van meer dan 13 jaar heeft Rijnstad Vocaaltheater op 2 september 2020 met 'een lach en een traan' afscheid genomen van Caspar van der Vinne als dirigent en muzikaal leider van het gezelschap. Caspar heeft zelf bewust gekozen te stoppen bij Rijnstad, voordat het - zoals hij zelf zei - gaat 'sudderen'.


 
 
 
 

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws