A Christmas Carol Musical 2011 was een enorm succes! Lovende recensies en uitverkochte zalen. Wij danken iedereen die hieraan heeft meegewerkt en natuurlijk ons geweldig publiek.Een kleine greep uit de reacties die per e-mail, sms en Facebook bij ons binnen kwamen over de première op 10 december;

Onze complimenten voor deze voorstelling, echt de moeite meer dan waard. We hebben genoten en nogmaals onze dank aan iedereen, die hieraan heeft meegewerkt!
Met vriendelijke groeten,
P.H. Baert

Het was geweldig! Harstikke leuk, bedankt!
Nicole Ploeger

Het decor, de vocalisten, de sfeer, het was fantastisch. Ik heb traantjes weggepinkt, ik heb gelachen en ik zat vooral helemaal in de kerstsfeer. Ik heb diverse A Christmas Carols gezien, maar jullie zijn absoluut Dickens-waardig!

Met vriendelijke groet,

Erika van den Bosch

Erg leuke musical!! mijn handen zijn nog rood van het klappen!! Hoog niveau, leuk uitgevoerd. Het geld drie dubbel dwars waard!!!
Patrick Immers

Vanavond de voorstelling gezien. BRAVO!
Connie Gerritsen

Hallo, het was een uitstekende voorstelling. Echt erg mooi, goed gezongen, vrolijk en ontroerend! Feliciteer iedereen nog van mij!
Veel liefs van
Wieteke van Dort

Ik was hevig geroerd door deze versie en dit is de beste christmas carol die ik ooit gezien heb. Vooral de epilogen van Charles Dickens in onze negentiende kleding waren ‘Moving’

Sjef (Scrooge) en echtgenote Alie. (directeur Charles Dickens Museum Bronkhorst)

Het prachtige klassieke verhaal van Charles Dickens, zoals je nog nooit eerder zag!

Dit bekende verhaal, waarin de kille vrek Ebenezer Scrooge nog één kans krijgt om zijn leven te verbeteren van de kerstgeesten Past, Present en Yet To Come, is in 2010 door schrijver Chris Blackwood en componist Piers Chater Robinson (makers van de musical Peter pan) bewerkt tot een gloednieuwe musical. Rijnstad Vocaaltheater heeft deze sfeervolle en met special effects gevulde kerstmusical naar Nederland gehaald en zal de Nederlandse première eind 2011 vlak voor de kerst opvoeren. Deze prachtige voorstelling met veel humor en oorstrelende liedjes die zich afspeelt in typisch Londense straatjes en huizen wordt in het Nederlands gesproken en gezongen! Te zien op de gezellige en met kaarslicht verrijkte winterdagen, 10 december theater De lampegiet te Veenendaal, 17 en 18 december in Schouwburg Arnhem.