Wil jij met ons meedoen?

Rijnstad Vocaaltheater heeft altijd ruimte voor mensen met een passie voor acteren, musicals en theater. Als je het leuk vindt om met anderen te zingen en te spelen, dan kun je vrijblijvend tot zes keer komen kijken en meezingen! Als je dan besluit om lid te worden, doe je een stemtest bij de dirigent om te kijken bij welke stemgroep je het best tot je recht komt.

Oktober 2022 – Juni 2023: omdat we middenin de repetities voor onze productie Curtains zitten is instromen op dit moment niet mogelijk. Na deze productie nemen we aanmeldingen passend in onze stemverhoudingen weer in behandeling.

Als je achter de schermen wilt werken, ben je ook nu van harte welkom! Er is altijd ruimte voor decorbouwers, grimeurs, kappers etc.

De repetities zijn elke woensdag van 19:30 tot 22.00 uur in de Salvatorkerk in Arnhem-Zuid
Wil je meer weten of je aanmelden?

Stuur dan een e-mail naar info@rijnstadvocaaltheater.nl

Let op: Heb je binnen 7 dagen na het versturen van een mail aan ons nog geen reactie gezien, kijk dan even in je spambox. Mocht daar niets van ons te vinden zijn, bericht ons dan vooral nog een keer en vermeld een telefoonnummer – dan kunnen we telefonisch contact opnemen.

Neem contact op
Doe mee met curtains