Sponsors

Voor Rijnstad Vocaaltheater zijn vrienden van belang. Sponsoring betekent voor ons samenwerking. Graag zoeken we samen met u naar de beste vorm van samenwerking zodat we hier beiden van profiteren.

Onze sponsors krijgen voor hun diensten, producten of geldbijdragen een aantrekkelijke tegenprestatie. Bijvoorbeeld een logo met een link naar hun website op onze speciale vriendenpagina of een advertentie in ons programmaboek.

We winden er geen doekjes om: we hebben u als vriend hard nodig en we doen er alles aan om samen tot een echte partnership te komen. Wilt u hier meer over weten? Stuur dan een e-mail naar info@rijnstadvocaaltheater.nl

Onze sponsoren en samenwerkingspartners

Behalve zingen en theater maken vindt Rijnstad Vocaaltheater het ook belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Daarom treden wij op in verzorgingstehuizen en werken wij graag samen met verschillende instanties om ouderen en mensen die minder te besteden hebben een fijne middag of avond te bezorgen. Ook ondersteunen wij culturele betrokkenheid met andere verenigingen, stichtingen en scholen uit de regio.

Logo Vier het leven
Logo de Arnhemse Uitdaging
Logo ASBN
Logo Cultuurfonds
Logo VSBfonds

Sponsors die ons helpen met diensten, goederen of ruimte

Logo Neijenhuis b.v.
Logo de Kleermaeker

Steun ons met Sponsorkliks

Zoekt u een eenvoudige manier om Rijnstad Vocaaltheater te sponsoren? Denkt u dan eens aan  Sponsorkliks. Via het platform van Sponsorkliks koopt u iets voor uzelf en steunt u tegelijkertijd onze vereniging. Het kost u niets en u steunt onze vereniging ermee!

Steun ons met Sponsorkliks