Sponsors

Voor Rijnstad Vocaaltheater zijn vrienden van belang. Sponsoring betekent voor ons samenwerking. Graag zoeken we samen met u naar de beste vorm van samenwerking zodat we hier beiden van profiteren.

Onze sponsors krijgen voor hun diensten, producten of geldbijdragen een aantrekkelijke tegenprestatie. Bijvoorbeeld een logo met een link naar hun website op onze speciale vriendenpagina of een advertentie in ons programmaboek.

We winden er geen doekjes om: we hebben u als vriend hard nodig en we doen er alles aan om samen tot een echte partnership te komen. Wilt u hier meer over weten? Stuur dan een e-mail naar info@rijnstadvocaaltheater.nl

Sponsors die ons helpen met diensten, goederen of ruimte

Logo Intratuin
Logo CCV
Logo Neijenhuis b.v.
Logo de Kleermaeker

Onze vrienden met wie we eveneens samenwerken

Behalve zingen en theater maken vindt Rijnstad Vocaaltheater het ook belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Daarom treden wij op in verzorgingstehuizen en werken wij graag samen met de Arnhemse Zonnebloem om ouderen een fijne middag of avond te bezorgen. Ook ondersteunen wij culturele betrokkenheid met andere verenigingen, stichtingen en scholen uit de regio.

Logo Vier het leven
Logo de Arnhemse Uitdaging
Logo de Zonnebloem
Logo Arnhem Direct
Logo Prins Bernhard Cultuurfonds
Logo VSBfonds

Steun ons met Sponsorkliks

Zoekt u een eenvoudige manier om Rijnstad Vocaaltheater te sponsoren? Denkt u dan eens aan  Sponsorkliks. Via het platform van Sponsorkliks koopt u iets voor uzelf en steunt u tegelijkertijd onze vereniging. Het kost u niets en u steunt onze vereniging ermee!

Meer op Sponsorkliks
Steun ons met Sponsorkliks