Rijnstad zoekt zangers voor Curtains

Mannen die kunnen zingen en zich thuis voelen in het theater opgelet! Wij bieden de kans om vanaf juni in projectvorm aan de nieuwe grote musicalproductie Curtains deel te nemen. In 2023 wordt deze in het Stadstheater in Arnhem en Amphion in Doetinchem opgevoerd.

Ben je bas, bariton, tenor of weet je nog niet waar je stem thuishoort? Kom woensdag 1 juni naar de open avond in de Arnhemse Salvatorkerk voor een warm welkom.

Onder leiding van onze dirigent Peter Schoenaker is ons ambitieuze en gezellige musicalkoor gestart met het instuderen van de aanstekelijke songs uit de musical-comedy Curtains, van John Kander en Fred Ebb, het duo dat ook wereldhits scoorde met de musicals Chicago en Cabaret. Het is een feest om de songs te zingen, zeker als straks het orkest met veel blazers en het decor erbij komt. Maar het wordt nog beter als het aandeel mannenstemmen nog groter wordt. En niet te vergeten: er zijn hele leuke grote en kleine mannenrollen te vergeven.

Doe mee aan het Curtains-project

Daarom heeft Rijnstad Vocaaltheater een mooi aanbod voor zanglustige mannen van 18 jaar en ouder: het Curtains-projectjaar. Dit houdt in:

  • Open avonden op woensdag 1 en 8 juni van 19.30 tot 22.15 uur
  • Gedurende het jaar tijdens de wekelijkse repetities professionele begeleiding van dirigent Peter Schoenaker en regisseur Maike Pijnappel in zang, spel en choreografie
  • Een werkweekend in een groepsaccommodatie in 2023 ter voorbereiding van de voorstellingen
  • Mogelijkheid tot auditie doen voor een rol op maandag 6 juni of zondag 19 juni (dit is zeker niet verplicht)
  • Op het podium met Rijnstad tijdens vijf voorstellingen in juni 2023

Voor dit unieke projectjaar vragen wij een bijdrage van in totaal €225 van de projectzangers, die uiteraard ook van harte welkom zijn om daadwerkelijk lid van het gezelschap te worden.

Zet die eerste stap naar je podiumplek

Wil je meer weten over ons en vorige grote producties als de Rattenvanger van Hamelen, Christmas Carol en de Reis om de Wereld in 80 dagen? Klik en kijk dan rustig rond op onze site.

Interesse in het projectkoor?
Meld je dan aan voor de open avond of informeer via info@rijnstadvocaaltheater.nl. Bellen of appen kan ook via 06-45736525 (Annelies Brouwer). Mocht je geïnteresseerd zijn in een rol, horen we dit graag van tevoren, zodat we je auditie-materiaal sturen.

Logo Curtains