Lang op gewacht, eindelijk kan het weer: zingen en spelen bij Rijnstad Vocaaltheater. Kom je sfeer proeven op een van de komende woensdagavonden, als je op zoek bent naar een vocaal theatergezelschap dat gezellig én ambitieus is?
Een nieuwe dirigent (Peter Schoenaker), een nieuwe repetitielocatie (de Salvatorkerk) in Arnhem en nieuw repertoire (o.a. The Greatest Showman! ) erbij voor onze allereerste voorstelling in bijna twee jaar. We snakken ernaar weer voor publiek te mogen optreden. Op 7 november 2021 vind je ons in het Posttheater met de matineevoorstelling Chapeau! In de kerstvakantie treden we een aantal dagen op in het Openluchtmuseum. En daarna gaan we aan de slag met een nog geheime musicalproductie, die we in het voorjaar 2023 in de theaters brengen.
Alle reden om je snel bij ons gezelschap aan te sluiten toch? Mannen met een leuke stem zijn extra welkom, maar iedereen met enige zangervaring nodigen we graag uit voor een kennismaking. We repeteren elke woensdagavond van 20.00 tot 22.30 uur in de Salvatorkerk aan het Salvatorplein in Arnhem. Meld je vooraf even aan via info@rijnstadvocaaltheater.nl, zodat we een muziekmapje voor je kunnen klaarleggen om mee te kijken (en doen?) tijdens de repetitie.